SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 års produksjonserfaring

Hvor effektiv er China Mixing Machine?

img1

I dagens blogg, la oss takle hvor effektiv denKina blandemaskiner.
Effektiviteten avKina blandemaskin:

img2

A Kina blandemaskinfungerer godt for blanding av ulike pulvere, som pulver med flytende spray, pulver med granulat osv. Tvillingbåndrøremaskinens unike form gjør at materialet raskt oppnår et høyt nivå av effektiv konvektiv blanding.
Blanderens tvillingbånd kan raskt og jevnt blande materialet med høyere hastighet på kort tid.

img3
img4

Mens maskinen er i drift, skyves produktet fra sidene for konvektiv blanding av det indre båndet, som flytter materialet fra sidene til midten av tanken.
Kvaliteten tilKina blandemaskin:

img5

Hele enheten er laget av rustfritt stål 304, med bånd og skaft samt innsiden av blandetanken helspeilpolert.Det er en kombinert matvaregodkjent standard aksel og tank.Tanken er blottet for nøtter.

img6
img8
img7
img9

Den bruker patentert akseltetnings- og utslippsteknologi.En vanntest for å sikre at det ikke er lekkasjer.
Med teflon-tau (Bergman-merke, Tyskland) og et særegent design er det aldri en lekkasje i akseltetningen.
Det er en klaffkuppelventil (manuell eller pneumatisk kontroll) plassert under tankens bunn.Den bueformede ventilen sørger for at det ikke bygges opp materiale og at det ikke er dødvinkel under blanding.Pålitelig, regelmessig forsegling forhindrer lekkasjer mellom hyppige åpninger og lukkinger.

img10

Bånd: 8–14 mm tykt.den høye styrken til blanding.

img11
img12

Utstyrt med sikkerhetsbryter, sikkerhetsgitter og hjul for å sikre sikker og enkel betjening.
Med fullstendige sertifikater og patent:

img13

Fyllvolum:
TDPM-seriens båndmikserfamilie av maskiner fungerer ved å fylle volum i stedet for blandetankens maksimale vektkapasitet.Dette skyldes det faktum at en pulverblandings bulkdensitet kan påvirke hvor mye den veier.
Bare en brøkdel av hele tankvolumet er representert av det maksimale fyllevolumet til blandetanken i TDPM-seriens båndblander.Bulkdensiteten til pulverproduktet som benyttes er grunnlaget for å bestemme dette maksimale fyllvolumet.

 


Innleggstid: Jul-01-2024