SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 års produksjonserfaring

Hvordan blandemetoden fungerer

Hvordan blandemetoden fungerer1
Hvordan blandemetoden fungerer2

1. Operatører må strengt overholde bestemmelser om deres forpliktelser og personalledelse, og de må ha et postoperativ sertifikat eller tilsvarende legitimasjon.Opplæring bør gjøres på forhånd for personer som aldri har operert, og operasjoner kan kun utføres etter å ha fått nødvendig opplæring.

2. Før bruk må operatøren lese instruksjonene og bli komfortabel med den.

Hvordan blandemetoden fungerer3
Hvordan blandemetoden fungerer4

3. Før du slår på det effektive blandesystemet, må operatøren sørge for at følgende er kontrollert: om motorisolasjonen er kvalifisert;om motorlagrene er i god stand;om girkasse og mellomlager er fylt med olje i henhold til forskrifter;om koblingsboltene i alle ledd er strammet;og om hjulene er sikkert festet.

4. Test motoren og la elektrikeren vite når den er klar til bruk.

Hvordan blandemetoden fungerer5
Hvordan blandemetoden fungerer6

5. Trykk på startknappen for å gjenoppta vanlig drift av mikseren.

 

6. En inspeksjon er nødvendig for det høyeffektive blandesystemet annenhver time etter at det har fungert som det skal.Kontroller lager- og motortemperaturene for å sikre at de er normale.Når en maskins motor- eller lagertemperatur stiger over 75°C, bør den stoppes umiddelbart slik at problemet kan løses.Kontroller samtidig mengden girolje.Du bør alltid fylle oljekoppen i girkassen hvis det ikke er olje i den.

Hvordan blandemetoden fungerer7

Innleggstid: Nov-03-2023