SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 års produksjonserfaring

Halvautomatiske borefyllingstyper

For dagens blogg, la oss takle de forskjellige typene halvautomatiske pulverfyllingsmaskiner.

Hva er en halvautomatisk pulverfyllingsmaskin?

En doseringsvert, en elektrisk distribusjonsboks, et kontrollskap og en elektronisk vekt utgjør den halvautomatiske pulverfyllingsmaskinen.

Den halvautomatiske pulverfyllingsmaskinen kan måle, fylle og utføre andre funksjoner.Den brukes til å pakke både flytende pulver og granulære illikvide produkter som melkepulver, for eksempel.Det er på grunn av arbeidet med en skruefyller og sanntidssporing, at det er raskt og effektivt.

Ulike typerHalvautomatisk pulverfyllingsmaskin:

 

Skrivebordstabelltype

skrivebord

Skrivebordsbordtypen er den mindre modellen for et laboratoriebord.Den har en unik form som gjør den ideell for flytende eller lavflytende materialer.Denne pulverfyllingsmaskinen er i stand til både doserings- og fyllingsarbeid.

Standard type

Standard type

Type på høyt nivå

Type på høyt nivå

En halvautomatisk pulverfyllingsmaskin er en utmerket enhet for å dosere alle typer tørt pulver i poser, flasker, bokser, krukker og andre beholdere.Fyllingen ble styrt av en PLS og et servodrivsystem som ga høy hastighet og presisjon.

Halvautomatisk pulverfyller med poseklemme

Halvautomatisk pulverfyller med poseklemme

Denne posefyllingsmaskinen er halvautomatisk og leveres med en poseklemme.Etter å ha stemplet pedalplaten, vil poseklemmen automatisk holde posen på plass.Etter fylling vil den automatisk frigjøre posen.

Storbag ​​type

Storbag ​​type

Denne pulverfyllingsmaskinen er beregnet på at fint pulver raskt spyr støv og krever pakking med høy nøyaktighet.Denne maskinen måler, to-fylling, opp-ned arbeid, etc. Basert på tilbakemeldingssignalet fra vektsensoren nedenfor.Pulverveie- og fyllemaskiner er ideelle for fylling av tilsetningsstoffer, karbonpulver, tørt brannslukningspulver og andre fine pulvere som krever utmerket pakking.

Halvautomatiske pulverfyllingsmaskiner av alle typer er effektive og fordelaktige for enhver industri som krever fylling og dosering.Tops Group tilbyr en rekke kapasitetsmodeller som kan tilpasses for å møte dine behov.


Innleggstid: 11-apr-2022