SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 års produksjonserfaring

Hva er hovedfunksjonen og formålet med en dobbelthodeskruefyller?

Toppskruefyller1

En tohodes borefyllerer en type fyllemaskin som ofte brukes i emballasjesektoren for dispensering og fylling av pulveriserte eller granulære materialer i beholdere som f.eks.flasker,ortil og med krukker.Dens funksjon består av flere hovedkomponenter:

Skruepåfyllingssystem:

Toppskruefyller2Skrufylleren med to hodertransporterer og dispenserer produktet ved hjelp av to skruer eller skruemekanismer.En motor driver hver skrue, som roterer i et sylindrisk rør, og skyver produktet foran seg.

Beholder og produktfôring:

Toppskruefyller3

Denne maskinen har to beholdere.En for hvert produkt må fylles.Beholderne sørger for at produktet leveres konsekvent og kontinuerlig til skruene, noe som muliggjør kontinuerlig fylling.

Produktdispensering og måling:

Toppskruefyller3

Skruene trekker produktet fra beholderne og transporterer det til påfyllingsområdet mens de roterer.Skruens stigning bestemmer volumet av produktet fordelt per rotasjon.Dette systemet tillater nøyaktig produktmåling, noe som resulterer i en nøyaktig fylling.

Fyllkontroll:

Toppskruefyller4

Skrufylleren med to hodergir fyllingskontroll.Skruens hastighet og rotasjon kan måles for å kontrollere fyllingsgraden og nå nødvendig vekt eller volum av varer i hver container.Denne kontrollen sikrer at fyllingsresultatene er konsistente og repeterbare.

Doble påfyllingshoder:

Toppskruefyller5

«Skruefyllerens dobbelthodearrangement” øker effektiviteten og produktiviteten.De to beholderne kan fylles samtidig, noe som reduserer den totale fylletiden og forbedrer produksjonen.Det er veldig nyttig for å lagre store mengder ting.

Fyllingsnøyaktighet og konsistens:

Skrufylleren muliggjør en presis beholderfylling.Kombinasjonen avpresisjonsmåling, fyllingsprosesskontroll,ogdoble påfyllingshoderreduserer svingninger i fyllvekter eller -volum, noe som resulterer i konsistent og jevn pakking.

Rask bytte:

Toppskruefyller6

Skrufylleren med to hoderer designet for raske og enkle endringer i produkt- eller beholderstørrelse.Beholderne og skruene kan enkelt fjernes og erstattes, og maskininnstillingene kan endres for å møte en rekke fyllingsbehov.

Integrasjon med emballasjelinjer:

Toppskruefyller7Skrufylleren med to hoderkan enkelt innlemmes i emballasjelinjer, fungere sammen med annet utstyr somtransportbånd, capping maskiner, ogforseglingsmaskiner.Denne tilkoblingen muliggjør rask og kontinuerlig pakking.

"Egnetskap for en to-hodes snekkefyller"muliggjør en presis og rask lasting av pulveriserte eller granulerte materialer i beholdere.Kapasiteten er å fylle to beholdere samtidig.Sammen med presis måling og kontroll, gjør den til et godt valg for høyhastighetspakkelinjer der produktivitet og nøyaktighet er det viktigste.


Innleggstid: 27. juni 2023